Phero-X Minyak Pemikat Wanita Paling Power Sejak 2007

phero-x

Phero-X bukanlah sesuatu yang baru bagi peminat-peminat pheromone di Malaysia.Jika anda baru pertama kali mendengarnya,jangan risau kerana Phero-X dijual di pasaran yang ekslusif dan selalunya pengguna tegar tidak akan membongkar senjata rahsia mereka dalam memikat dan menggoda wanita.

Bagi mereka yang tidak pernah dengar lagi mengenai Phero-X,harini kami di minyakpengasihmoden.com akan kongsikan dengan anda bagaimana ada boleh memikat atau menggoda mana-mana wanita dengan lebih mudah.Cara mudah ini tidak melibatkan jampi serapah,jin syaitan atau mana-mana kaedah mistik.Ini semua adalah tentang The Science Of Attractions.

Amaran : Kami tidak bertanggungjawab jika ada mana-mana individu yang menggunakannya untuk sesuatu yang tidak baik.Pengguna harus bijak meggunakannya ke arah kebaikan.

Phero-X bukan seperti perfume pheromone biasa-biasa yang anda pernah jumpa di pasaran online Malaysia.Phero-X telah dijual pasaran U.S dan sangat mendapat tempat di sana.Di Malaysia pula phero-x telah dijual di pasaran online sejak 2007 lagi.Sehingga kini Phero-X masih lagi mempunyai regular customers yang ramai dan repeat orders yang sangat tinggi.

phero-x

Phero-X adalah formula yang kompleks dan rumit, anda akan menjana pelbagai kesan aura dan mencuri perhatian manusia.
Kesan keseluruhannya akan membuatkan anda rasa mudah untuk bergaul dan bermesra dan bertemu dengan kenalan.

Yang anda akan benar-benar pasti ialah bau pheromones yang unik membuatkan ramai orang tertanya-tanya
di dalam hati…. “bau apakah ini???” disebabkan kesan pheromones yang bermain dengan minda mereka.

Tidak seperti kebanyakan pewangi, kerana anda tahu, sebaik sahaja menghidu minyak wangi, anda tahu itu minyak wangi….
tetapi pheromones Phero-X kalau dihidu, akan membuatkan anda tertanya-tanya… “bau apa ni”… hemm…

Harus di ingat, Phero-X bukan lah minyak pengasih yang berunsurkan perkara negatif.

pheromone malaysia

Pheromone adalah sel hormon yang hanya boleh di kesan oleh organ yang terdapat di pangkal hidung yang di panggil VNO (Vomeronasal). Apabila organ VNO tersebut mengesan kehadiran pheromone, ia seterusnya akan menghantar respon seksual signal ke otak seterusnya membuatkan orang yang berapa berdekatan persekitaran anda menjadi lebih positif dan lebih mesra.

Disebabkan kandungan Pheromone jenis Androstenone yang tinggi dan Phero-X, maka kesan-kesan yang akan diperolehi adalah :-

1. Aura
Aura kelelakian akan menjadi tinggi secara mendadak… Kerana hormon Androstenone ini akan menyebabkan minda bawah sedar pemakai tahu bahawa hormon kelelakiannya ditahap maksima.

2. Orang sekeliling
Orang sekeliling akan tertanya-tanya di dalam hati… Bau apa yang mereka hidu… Diri sendiri pun akan pelik dan tertanya-tanya bau apa.Sedangkan anda memakai Phero-X.

3. Mesra
Kenapa orang yang berada dalam jarak 1 hingga 5 kaki akan lebih mesra setelah mengenali anda dalam 2-5 minit pertama?Jangan pelik kerana Androstenone mengubah minda bawah sedar orang yang berada disekeliling menjadi lebih peramah dan terbuka…

4. Menstrual/Kesuburan
Hormon Androstenone yang dihidu wanita, akan membuatkan perkitaran haid wanita menjadi teratur. Tahap kesuburan mereka juga akan berada dalam tahap optimum. Ini adalah kesan akibat menghidu Androstenone.

phero-x original

PHERO-X PHEROMONE AMAT SESUAI DIGUNAKAN UNTUK

1. Memikat Wanita
2. Membuatkan Wanita Rasa Tertarik
3. Memberikan Anda Daya Aura Bau “Kejantanan” Yang Unik
4. Membuatkan Lelaki & Wanita Tahu Kehadiran Anda
5. Menyesuaikan “Chemistry” Anda Dengan Orang Sekeliling
6. Membuat Minda Bawah Sedar Orang Sekeliling Anda Jadi Positif
7. Meningkatkan Hormon Kelelakian Anda Secara Luaran!

 

minyak pemikat wanita phero-x

Phero-X™
Androstenone Pheromone
The Science Of Attraction

Product By : Morgan Labs LCC
Made In : Russia
5ml

CARA GUNA PHERO-X YANG BETUL

Mula-mula titiskan 2-3 titis di pergelangan tangan anda.Di bahagian nadi lengan.( Note: Please… titis dalam jarak 2-3 cm.Penitis kaca jangan kena kulit ) . Kemudian lagakan kedua-dua belah tangan.Sapu dan sapukan juga di bahagian nadi di leher anda dan kawasan belakang cuping telinga.

Tunggu Phero-X bertindakbalas dengan hormon yang akan dirembeskan oleh kulit anda melalui liang peluh.
Sebab itu bau-nya akan berbeza-beza antara satu individu dengan individu yang lain.

Pada baju/pakaian pula baunya mungkin tidak akan berubah sangat…

Phero-X tahan sehingga 6-8 jam pada badan atau kulit. Tetapi,kalau pada pakaian ia tahan lebih lama iaitu 1-2-3 hari bergantung pada hawa / kepanasan suhu bilik. Lebih sejuk kawasan tu lebih lama ia bertahan.

JOM DAPATKAN PHERO-X SEKARANG! PASTIKAN YANG ORIGINAL!

minyak pemikat wanita